zondag 10 juli 2016

Een beetje van alles


Wat zal ik vandaag gaan doen, lekker buiten zitten in ieder geval. Zal ik een stukje sok breien of klosjes naaien...


Of piramides naaien..
Ja dit ga ik doen. Behalve naaien heb ik ook nog een aantal driehoekjes getekend en geknipt. Uiteindelijk heb ik vandaag 2 piramides gemaakt.


De witte had ik al eerder gemaakt. Vandaag de andere twee. Ik probeer alles te maken van restjes, maar soms valt het niet mee om 9 kleine piramides te knippen. Nog even zoeken naar iets grotere restjes.

Natuurlijk waait er een kleine piramide weg en valt in een restje water in een schaaltje. Gelukkig schijnt de zon en is het op de tuinstoel gespelde lapje snel droog.Aan het eind van de middag nog een stukje van de finale van Wimbledon gezien en ondertussen een paar pennen gebreid en daarna een stukje gequilt. Als ik weer een paar nieuwe lijntjes trek voor het quilten zie ik dat er een blokje verkeerd om zit. Het geeft extra charme aan de quilt. Het was me toen ik de quilt in elkaar naaide niet opgevallen.

1 opmerking:

  1. Die wind bezorgde mij ook werk. Moest regelmatig achter een stukje aan. Maar het was heerlijk om weer eens buiten te zitten. En zo te lezen een productieve dag. Gr. Dientje

    BeantwoordenVerwijderen