dinsdag 5 maart 2013

Cadeautje

Van een lieve patchwork vriendin heb ik afgelopen week een stapel stofjes gekregen. Het zijn hele verschillende lapjes dus die komen vast weer tevoorschijn in hele verschillende quilts.
Zal ik nu gaan bladeren in mijn boeken op zoek naar een project voor mijn nieuwe lapjes of gauw verder met de Mrs Vigor, dat is ook erg leuk om te doen....
Het midden is al bijna klaar, dat kan ik bijna op de achtergrond gaan appliqueren, en dan een cirkel met kleine driehoekjes eromheen. Daarna komen er diverse randen, die kan ik met de machine maken, de boogjes waar ik nu mee bezig ben naai ik met de hand. Dat heb ik een paar keer geprobeerd op de naaimachine maar dat werd niet netjes. 
Voor mijn schoonzus had ik nog twee gastendoekjes versierd, de punten van de hartjes zijn met de tips van Jane erg netjes geworden.

Fijne dag, het is hier zonnig en de vogels fluiten, bijna jammer om te gaan handwerken...

5 opmerkingen:

 1. Je handdoekjes zijn heel erg lief geworden.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heerlijk zo'n stapeltje nieuwe stofjes. Je Mrs Vigor wordt al mooi. Het lijkt me best moeilijk. de puntjes van de hartjes zien er inderdaad perfect uit. Ik ben ook even bij Jane gaan kijken, hoe ze dat doet. Ik hoop dat je ook nog even van de zon genoten hebt.
  Groeten, Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Fijn he al die nieuwe stofjes! Het midden wordt mooi, en wat zijn je gastendoekjes leuk geworden. Ik ben blij dat het je geholpen heeft!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie kleurrijke stoffen en weer een mooie cirkel bijna af.
  Leuk die hartjes op de handdoeken, ziet er gezellig uit.
  Quilt groetjes Anja.

  BeantwoordenVerwijderen