maandag 15 oktober 2012

Puzzelen

Het is een enorme puzzel... Op de vloer in de woonkamer is niet eens genoeg ruimte om alles uit te leggen. Maar ik heb heel veel zandlopers in de meest uiteenlopende kleuren, echt restjes, hoewel, soms erg grote restjes zodat ik van sommige stoffen veel zandlopers heb en van andere maar twee. Eigenlijk heb ik gewoon willekeurige stoffen gepakt. Dus helemaal niets met kleuren die bij elkaar passen, best spannend om dan te zien of het gaat werken of niet. Maar na een dag puzzelen denk ik dat ik eruit ben. Dus nu beginnen met in elkaar naaien.

It is a large puzzle.... There isn't even enough space on the floor to lay it out. But the blocks have such different colors that I have to lay it out before I can start sewing rows. I took different fabrics at random so some do not fit together very well. Will it work when laying it out? After a day of matching I think it will be alright so I can start sewing.
Als ik twee blokjes aan elkaar naai, denk ik steeds nou of dat wel mooi word.... maar als de rij dan aan de volgende rij genaaid wordt dan begint het toch wel ergens op te lijken. Het is wel bont maar dat mag met een restjes quilt. Dus gewoon doorzetten al zijn sommige kleuren combinaties wel erg vreemd.

When sewing two bloks together I wonder if it will turn out alright, the color combinations are weird sometimes. But as the long rows are sewn together it looks ok, so just keep on going.

4 opmerkingen:

 1. Niks is vreemd genoeg in het patchwork Aurora.
  Ziet er hartstikke leuk uit al die kleurtjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het ziet er Prachtig uit...net als de andere werken die op je blog staan! Groetjes Elisabeth (hopelijk lukt het nu dit berichtje te plaatsen)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat ziet er geweldig uit zo.
  Ik hou van zulke quilts, gewoon stoffen bij elkaar voegen wat je normaal gesproken niet zou doen.
  Dit zijn meestal de mooiste en kleurrijkste quilt.
  Quilt groetjes Anja.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat puzzelen is vaak het leukste van alles en steeds weer spannend hoe de quilt eruit komt te zien !!
  Maar als ik dan het volgende logje van je zien met de quilt op bed dan kan ik alleen maar beamen dat het zeer geslaagd is. Hij is SUPER !!

  BeantwoordenVerwijderen